Rolády

Dokonalá čokoládová roláda

Ingredience: Těsto: 175g obyčejné tmavé čokolády, nalámané na kousky, 6 velkých vajec, oddělených, 175 g krupicového cukru, 2 lžíce kakaa, prosetého, moučkový cukr na poprášení  Náplň: 300 ml smetany ke šlehání (40-50%) Postup: Plech vyložíme pečícím papírem. Čokoládu rozpustíme ve vodní...

Rafaelo roláda

Ingredience: Těsto: 80g polohrubé mouky, 4 vejce, 1 vanilkový cukr, 60g moučkového cukru Náplň: 1 l mléka, 4 balíčky kokosového pudingu Dr. Oetker, 250g změklého másla, 100g moučkového cukru Ozdobení: 100g strouhaného kokosu, 50g plátkových mandlí Postup: Žloutky vyšleháme s cukrem do pěny, zlehka...