Rolády
Dokonalá čokoládová roláda
Ingredience:
Těsto:
175g obyčejné tmavé čokolády, nalámané na kousky, 6 velkých vajec, oddělených, 175 g krupicového cukru, 2 lžíce kakaa, prosetého, moučkový cukr na poprášení
Náplň:
300 ml smetany ke šlehání (40-50%)
Postup:
Plech vyložíme pečícím papírem. Čokoládu rozpustíme ve vodní...
Rafaelo roláda
Ingredience:
Těsto:
80g polohrubé mouky, 4 vejce, 1 vanilkový cukr, 60g moučkového cukru
Náplň:
1 l mléka, 4 balíčky kokosového pudingu Dr. Oetker, 250g změklého másla, 100g moučkového cukru
Ozdobení:
100g strouhaného kokosu, 50g plátkových mandlí
Postup:
Žloutky vyšleháme s cukrem do pěny, zlehka...